Hymy        1243508713_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kukat ovat kauniita, joku on osannut tällaisiakin tehdä ja niin vaatimattomista aineista kuin sukkahousut ja rautalanka. Monenlaisia askartelu juttuja näiltäkin vuodatuksen sivuilta löytää, jos kaipaa uusia ideoita. Itseäni kiinnostaa nuo tilkkutyöt, jos joskus ehtisi tekemään.

 Näin kesäaikaan sitä aikaa tulee tuhrattua vähän tuolla ulkona vaikkei siellä mitään järkevää ja näkyvää tule tehtyäkään.

No, näkyy siellä monenkin laista, eilenkin pesin mattoja ja laitoin keinujen päälle kuivumaan,  no tuulihan on tosi hyvä kuivattaja, vaan ei se auta tuulikaan, kun se kaataa keinut mattoineen maahan.

Tuossa kahden pienen tytön kanssa kävimme metsässä kävelemässä, siellä oli ihana näky. Kaikki mustikan varvut tupaten täynnä kukkia, ei voi muuta kuin toivoa, että ois muutama hallaton yö. Jos nyt tulee halla, niin ei ainakaan tuosta lähimetsästä mustikkaa saa. Viimme kesä oli näillä seuduin huono mustikka vuosi, puolukkaa oli sitten runsaasti, ja herukkain poiminnassa oli rastaat turhan ahkerina apulaisina. Mutta sehän on neuvo jo Raammatussa, että hyvänä vuonna koota huonojen vuosien varalle, sehän tiedetään, että lihavat ja laihat vuodet vuorottelevat.  Toivotaan nyt lämmintä ja hallatonta aikaa muutamiksi päiviksi.