Ensimmäinen päivä toukokuuta, Vapun päivä.  Ei oikein keväiseltä ilma tuntunut, kun seisoskeli kirkon pihalla, motoristikirkossa, lunta ja rakeita tuli taivaalta. Siinä motoristit tuumasivat, että ei oikein käynyt yksiin, kun aloitettiin suvivirsi niin lumisade vain yltyi.

 Onneksi ei kuitenkaan tällä alueella kerääntynyt isommin maahan vaan suli pois samantien, muutaman kymmenen kilometrin päässä oli valkoinen peite tullut yli maiseman. Toivottavasti kaikki pääsivät onnellisesti koteihinsa.

Lähetyksen hyväksi oli kahvitarjoilu sisätiloissa, ei pihalla kuten edellis keväänä ja kyllä oli tarpeen kuuma kahavi ja munkit.  Kiva perinnehän se jo on täällä ja sen ovat nuoremmatkin motoristit ottaneet omakseen.  Sää vain ei nyt suosinut, toivottavasti ei kukaan vilustunut liikaa.

Toivotaan ilmojen lämpenemistä ja peltomiehille hyviä kylvönteko ilmoja.

Meille  eläkeläisillekkin kauniita pihansiivous ilimoja, huomenna oisi kylätalon pihan siivous talkoot. Oisi niitä haustausmaienkin haravointi tilaisuuksia, mut ei taidakaikkiin ehtiä eikä jaksaa, kun omakin piha vielä kaipaa rapsuttajaa.

 Kaikkea hyvää toivottelen.