Tuli tuossa mietittyä nyt tuollaista juttua, että miten on tullut ihmisille, uskovaisillekkin, niin kiire ettei jouda pyhää viettämään. Me vanhemmat ihmiset, kaiken köyhyyden ja puutteen keskellä parhaamme mukaan toteutimme Jumalan antamaa ohjetta; "Kuusi päivää tee työtä, mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi sapatti, silloin älä mitään askaretta toimita Älä sinä eikä sinun poikasi ja tyttäresi, älköön palvelijasi tai aasisi, älköönkä muukalaisesi joka sinun porteissasi asuu, " vapaasti muistista kirjoitettuna.

Olemme välillä ystävän kanssa muistelleet, noita työn ja vaivan aikoja ja olleet sitä mieltä, että siihen jaksamiseen auttoi paljon se, että sunnuntai levättiin, käytiin joskus kirkossa tai kotiseuroissa Jos oli lähettyvillä.

Nyt on saatava mailma valmiiksi, on kiire työssä ja kiire vapaa-ajalla, viikonloput on täynnä kaikenlaista  festaria ja pelaamista.Jospa Jumala saisi pysäyttää useampia ihmisiä näkemään tämän mailman turhuuden ja palaamaan isän tykö, kuten Tuhlaajapoika joka totesi, minä kuolen täällä nälkään.