jouluvaloja%20ym%20006.jpg

Niin se on jo toinenkin advettisunnuntai ohitettu ja kovaa vauhtia kohti kolmatta mennään. Lauantaina oli seurakuntalolla perinteiset lähetysmyyjäiset, paikalla muita hyväntekeväisyys järjestöjä sekä koululaisia ja yksityisiäkin käsitöidensä myyjiä.

 Kovasti oli väkeä paikalla kun menimme,  oli kahvinjuojia ja puuron syöjiä. niitä aina myydään lähetyksen hyväksi. Pöytävuokrat ja lähetyspöydän tuotto menee lähetykselle, pöydän vuokrahan on vain nimellinen 5€ pöytä.  Eipä sieltä ihmeitä tule ostettua, alueen joululehden ja kluteenittoman hedelmäkaakun, itse olen laiska mitään erikoisia tekemään, teen vain tavallisia murokakkuja myös kluteenittomana ja maidottomana. Ternimaitoa oisin ostanut, mutta se oli jo loppunut  Yksi emäntä sitä sinne ruukaa tuoda pakastettuna.Eilen illalla oltiin kylätalolla kauneimmissa joululauluissa. Ensin paisteltiin joulutortut, keiteltiin kahvit ja muut tarpeelliset työt, pihan kuusikin sai jouluvalot.

Jotain pientä jouluun liittyvää olen tehnyt, noi kukat ovat vanhaa perua, mutta kukkivat siinä. Odotan että ilmat vähän pakastuvat ja kuivuvat jotta voisi jotain vuodevaatteita tuuletella, Eiköhän se joulu tule ajallaan, ei se ole minusta kiinni.