Kovin on harmaata ja synkkää tuolla ulkona, vaan kuitenkin tässä hereillään ja hengissä ollaan, vaikka ei tänne ole juttuja viimeaikoina tullut. Avasin koneen, niin ajattelin pistää merkin elossa olemisesta. 

 Niin se taitaa olla täydenkuun aika käsillä, kun ei saanut yöllä unta, oli niin virkee olo. Siinä maatessa siirtelin huonekaluja paikasta toiseen   tai oikeammin suunnittelin. Mutta mihin siirrät, kun ei ole mahdollisuutta juuri vaihtamiseen eikä poiskaan voi viedä mitään.   Mihin sitten ne tavarat laitat jos kaapeja pois viet?  No kirpparilleko, se ei meillä onnistu,  no, kun ei voi siirtää eikä vähentää, hain yhden hyllyn lisää varastosta. Vaihteluahan sekin on.

  Laittelin tuikkuja palamaan ne näin synkkänä päivänä erottuvat oikein hyvin ja adventti valojakin laiteltiin viimme viikon lopulla, onpahan vesi- ja räntäsateen keskellä jotain valoa.   Kahvipusseja kannoin varastoon, pitää raivata jouluvieraille "selänsijaa" On siinä vielä suunnitteilla pieniä koreja muutama tehdä, eilen loppui niitit joten jäi niittaus homma kesken,  mutta jatketaan kun ehditään. Eilen lähti kaksi koria Helsinkiin, laitan kuvat jokupäivä kun ehdin.  No tässä tämä tälläkertaa, merkiksi että ollaan olemassa.