Mä kauniin tiedän kukkasen, Se  mulle ilon  antaa.

Se kukkasista suloisin Ja ihanin

Taivaasta tuoksun kantaa.

Näin on kevät edennyt ja kalenterinkin mukaan kesäksi muuttunut. Sitä vaan olen katsellut  ja ihmetellyt, että mitä kukkia tällaisella laiskalla on kesän aikana, kun kaikki puut ja pensaat ovat kohta kukkimisensa kukkineet. Spireakin jo kukkii ja pihlaja on kukassa. Lumipalloheisikin on pian täydessä loistossaan.

No, joku pensas vielä nuppuja kasvattaa vaan taitaa Juhannusruusukin ehtiä kukkaan jo ennen JUhannusta. Eipä siinä mitään, kaikki ajallaan, sittenhän voi rauhassa lähtee muutaman päivän reissulle, eikä tarvi surra kukkien kuolemaa.

Sade vaan näyttää nyt olevan lujassa näillä main, olihan se eilen moninpaikoin satanut, tuossa aika lähelläkin. Kuivuus alkaa vaivat jo kasveja ja piha nurmikkoakin, vaikka ei ole leikattu vielä lainkaan, niin on kestänyt aika hyvin.  Toinen tuijapensas on pahasti ruskistunut, oisi varmaan kaivannut vettä.Mutta näin tällä hetkellä, katsotaan mitä huominen tuo tullessaan.

Ai niin, tärkein melkein unohtui, käytiin päivällä  tyttären, tyttären tytön, nelivuotis synttäreilläkin. Onnea vaan hänelle.