Näin se kevät etenee, Pääsiäinen alkaa olla jo takanapäin. Pitkäperjantaina oli oikein keväinen, ihanan aurinkoinen päivä vanhatkin heräsivät käymään lenkillä. Iltasella käytiin yhden tyttären perheen luona iltaa istumassa.

No lauantaina sitten satoi vettä, mutta  ei se paljon menoa hidastanut, moottorikelkka sai liikettä koko pitkän illan ja aina oli kyytiin pyrkijöitä. Pojan perhe toi täytekakut tullesaan, juotiin heidän esikoisen 8-vuotis synttärikahvit.  Kokkokin sytytetiin aikanaan, kun oli mukana lapsosia, että joutuvat aikanaan kotiin. Makkara ja limsa,muine lisukkeineen teki jälleen kaupansa, vasta kokon jälkeen lämmitettiin sauna ja saunoi joka halusi ja ehti. Yhden tyttären perhe jäi "yökylään" ja nelivuotias pojan tytär oli elämänsä ensimmäisen yön mummolassa, Yksin.

Pääsiäispäivänä, siis eilen  ajeltiin 15-vuotis synttäri kahville käymään. Nyt tuossa äsken poika haki poikansa, niin lähti viimeinen  pääsiäisvieras kotiin. Niin nyt onkin jo toinen Pääsiäispäivä, siis maanantai. ja vettä sataa yhä, kuten eilenkin. Taitaapa tulla melko tulvat kun rupes sateella lumet viemään. Kellariin oli tullut lauantaina jo aika vahvasti vettä. Mutta asia on otettu huomioon ja laarin pohja tehty liki puolimetriä lattiasta ylös.

No, nyt vähän harmittaa, kun olin niin saamaton, etten ottanut yhtään kuvaa kokosta ja porukasta, pyöri siellä 47 henkeä, ihan hyvä porukka, Toivon vaan kaikille hyvää kesän odotusta.