anelmaiset 006.JPG

Tässä muutama päivä sitten otettu kuva postilaatikolle mennessä. Kauniit on maisemat, puhdasta lunta sopivan verran.Maaliskuu on jo hyvällä alulla ja ilmat mitä mainioimmat, lämpötila noin neljä astetta plussaa. Peltikatoilta on lumet tulleet jytinällä alas.

Tuossa on pihanlaidassa seissyt jo useamman vuoden, yhden vävyn moottorikelkka. On vain ihmetelty että ei kukaan kiinnostu laittaan liikkeelle, pientä vikaa vain, kaasuvaijeri . Annas olla kun loma lapsilla lähetyi  niin yksi pojistamme haki ja kunnosti kelkan.  Eilen tässä sitten oli useampi perhe paikalla ajelemassa kelkalla. No, mummo vaan ei saanut aikaiseksi käydä ottamassa edes yhtä kuvaa.  Nyt oli meidänki ympäristössä hyvä ajella, kun ei ole minkäänlaisia  lehmihaan aitoja  varottavana.

 Siinä odoteltiin sitten pappaa sairaalasta ja niin hän reippaana sieltä tuli. Tänään lähti testaamaan jaksaisiko hakea postin tuolta  puolenkilometrin päästä,  niin kävi, tuli ja totesi, ei yhtään koske rintaan.  Siitä on kauan kun on noin pitkästi pystynyt käveleen.  Toivottavasti kunto kohenee pikkuhiljaa.