Niin se alkaa kesä kallistuun loppupuolelle, lapsoset ovat aloittaneet koulutiensä osa jo kuluneella viikolla ja loput huomenna On niitä meidänkin porukassa lähes joka luokalla, onko kuutonen ainoa jolle ei kukaan mennyt. Olipa miten on, eskarista lukion kakkoseen on opiskelioita. Taivaallisen isän varjelusta koulutielle jokaiselle, terveyttä ja intoa opiskeluun.

 Monenlaista on kesään mahtunut, retkiä ja muuta kivaa, Myös on tullut sairauksia , vaikeitakin ja vakavia mutta toivossa ollaan, että kaikki lopulta kääntyy parhain päin.  Itse olemme papan kanssa saaneet olla ihan entisissä voimissa ja tehdä sitä mikä huvittaa. Ne kesän pitkät helteet olivat uuvuttavia, mutta niistäkin selvittiin ja nyt on ilmat viilenneet. 

Eilen saimme olla mukana isossa joukossa juhlimassa papan sisaren "ysikymppisiä". Olihan meitä siellä hyvänjoukon toistasataa henkeä.   Paikalla oli vain hänen perheen jälkikasvu ja kolmen veljensä porukat, ei sivullisia. Kiva päivä kaikille kun sai tehdä tuttavuutta serkkujen ja serkun serkkujen kanssa.

 Sitä tässä olen miettinyt, että onko vielä kesäisiä päiviä jotta voisi lähtee pikkuiselle reissulle pakoon omia synttäreitä, no kyllä sitä jossain pitää käydä.