Siinä kävi sitten sillälailla, että auto vaati huoltoa ja huoltoon mennessä ilmeni isompi vika. Mikäs siinä, viikko meni korjaamolla, siinä ehti mennä synttäripäivä ja perheen kanssa kahvittelut ym. Päästin sitten liikenteeseen ja siellä oli rauhallista, kun koulut olivat jo alkaneet ja monien lomat loppuneet.

Leirintä alueet olivat kovin hiljaisia vaan eihän se meitä haitannut kun ruuat ja juomat saa laitettua autossa

reissu%20elokuu2018%20009.jpg

Ensimmäinen yö oltiin Viitasaarella, ABC:n matkaparkissa, siinä joku neuvoi missä voisi käydä, Savivuorella ja oli kyllä komee paikka, Valitettavasti vain oli kahvila ja torni suljettu kuluneelta kesältä joten ihailimme maisemaa muutoin.

Viitasaaren kirpparit tuli tutkittua ja suuntasimme Varkauteen, sukulaisparille kylään, ei ole ennemmin heilläkään käyty, mutta oli kiva tapaaminen.  Asuvat aivan vesitornin vieressä joten käytiin huipulla kaupunkia ihailemassa, 15, kerrosta ja kattoterassi.reissu%20elokuu2018%20029.jpg

reissu%20elokuu2018%20017.jpg

Kävimme katsomassa Taipaleen kanavaa ja tutuimme kanavamuseoon. Kovan uurastuksen takana on ollut se ensimmäinen kanava, aivankuin Pietarin rata.

Yöksi ajelimme oikealle leirintäpaikalle, niissä on niin hyvät keittiöt, saa kulkijat astiansa tiskatuksi  on suihkut ym. mukavuudet. Kolmas yö oltiin jälleen matkaparkissa, ne ovat edullisia ja hyviä yöpymispaikkoja.  On Suomi hyvä maa kaikinpuolin Olkaamme kiitollisia.