Niin se kallistuu päivä ehtoolle ja maaliskuu lopuilleen. Aurinko viipyy  ylhäällä aina vaan kauemmin ja yön varjot lyhenee sitä mukaa, kuin juhannus lähenee.  Vappu alkaa olla jo aika lähellä. tään touhun ja tohinan kera se tulee tuotapikaa.

 Perjantaipäivä meni leipoessa erilaisia leipiä ja pullapitkoja myyntinäyttelyyn, joka oli kylätalolla lauantaina. Hyvin meni tuotteet kaupaksi ja muutama kahvipussikorikin vaihtoi omistajaa. Ihan kiva päivä. Myyjiä oli  aivan sopivasti, tosin ilmoittautuneista muutamat peruivat tulonsa. Meillä on uskollinen karkkikauppias, joka on vuodesta toiseen aloittanut kesän kiertämisen juuri meidän "markkinoilta" ja niin varasi taas paikan vuoden päähän. Oli myös uusia myyjiä useampi, jopa  "tummaki"pari. kiva piristys.

Ilma oli vähän kylmä, mutta aurinkoinen ja kansa oli liikkeellä kuten ennenkin. Yksi vetonaula on edullinen lounas ruokailu ja taitaa monet tulla ihan siksi paikalle.Hyvät arpajaiset myös on yksi mikä vetää paikalle ja tietysti leppoisa yhdessä olo. Tuttujen tapaaminen, monen pitäjän alueelta se väki kertyi, tuttuja ja tuntemattomia.

Tänään on ollut aurinkoinen päivä, ajelimme tuolla kirkonkylällä mutkan katsomassa mitä kahden lapsen perheissä hommataan.  Kolmen lapsen perheet siellä Vantaan kentällä odottaa koneen lähtöä Kanarialle, viideltä oli lähtöaika, mutta Ranskan lentolakko sotkee aikatauluja. Toivottavasti pääsevät pian lähteen jatkaan matkaa.