"Kiitä Herraa minun sieluni ja kaikki mitä minussa on, Hänen pyhää nimeänsä. Kiitä sieluni Herraa, äläkä unhota mitä hyvää Hän on sinulle tehnyt."

 Kyllä monenlaista hyvää olemme tämänkin suven aikana, nähneet ja kokeneet, hän on runsas antaja, eikä kiellä hyvyyttään ja apuaan, keneltäkään joka häneen turvautuu.  Tuossa löysin jääkaappi mangneetin, jossa oli teksti, "Et saavu koskaan perille, jos matkustat vain aurinkoisina päivinä."

Tottakait niitä pilvisiä ja pimeitäkin päiviä mahtuu meidän jokaisen  elämään, sairautta ja monenlaista puutetta, mutta että jaksaisimme ne pimeätkin hetket ottaa taivaallisen isän kädestä, onhan Raamatussa sellainenkin sana, että jota Jumala rakastaa, sitä hän myös kurittaa ja nuhtelee, ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän omakseen korjaa.

 "Kaikkinainen lahja ja hyvä anti tulee ylhäältä valkeuksien isältä."

"Hän säät ja ilmat säätää, ja aallot tainnuttaa, hän hyisen hallan häätää ja viljan vartuttaa, Hän onneen meidät ohjaa, jos joutuu johdantaan. Sen rakkauden pohjaa, ken pystyy koskaan tutkimaan." jotenkin näin se  muistista kirjoitettuna on.

 Kyllä on ihana syyskuinen päivä, aurinkokin vielä lämmittää, poimin  pojan perheen kanssa punaherukoita, olivat kovin mehukkaita, siellä nyt mehua keittelevät, Toinen poika on puinti touhussa ja kuivailee jyviä, näin voidaan kerätä sadot talteen pitkän talven varalle.

Orvokitkin vielä porraspielessä loistaa,

Samoin Daalia kukkii ja kasvaa, mutta yksi halla yö voi kaiken muuttaa.