Tämän kopioimani kauniin kuvan myötä haluan toivottaa kaikille kavereille Hyvää ja siunattua Itsenäisyyspäivää. Eihän Suomi, enää ole täysin itsenäinen, muut maat sanelevat mitä saa tehdä ja mitä ei. Ei meillä ole oikeutta sanoa kuka pöydässämme syö ja ketä rahoillamme tuemme. Aikoinaan helsingin herrat pauhasivat siitä, että maalaiset syö heidän pöydästä. Kuka nyt syö, kysyn vaan ??

Koska en ole poliitikko, enkä halua juuri siihen puuttua, mielipiteeni kyllä on minullakin jos sitä joku kysyisi. Haluan kuitenkin nähdä asioissa  aina sen hyvänkin puolen ja siitä olla kiitollinen. Muistan usein ajatuksissani erästä edesmennyttä ystäväämme, joka oli monessa asiassa erimieltä silloisten pappien ja muidenkin vaikuttajien  puheista. Kuunteli kuitenkin sunnuntain radiojumalanpalveluksen, kun vaimo halusi kuunnella. Kerrankin hän kertoi jonkin lauseen papin puheesta ja kysyi," eikö sanonutkin kivasti."

Näin meidän pitäisi osata kuunnella ja huomata kaikessa jotain hyvääkin,  sanotaanhan jo katkismuksessa, että selittää kaikki asiat parhain päin. Ei tietysti valhetta ja vääryyttä saa  oikeaksi vääntää.  Iloitaan jokaisesta päivästä kun saamme herätä uuteen aamuun, on lämmintä ja ruokaa ja läheiset ihmiset  lähimaissa.

"Siunaa ja varjele meitä Korkein kädelläs."