Tavoilleen uskollisena, luoja muutti jälleen ilmat kesäiseen suuntaan. Kävin tuossa postianikin kurkkaamassa ja näin, että siellä muuttolintukin on jo muutto puuhat aloittanut ja saapuu Suomen suveen,

  " Visertäkää pikkulinnut, ylistäkää Jumalaa. Häneltä te hengen saitte, Kiitostansa laulakaa. Piipitelkää, pikku peipot, Luoja teitä muistavi, huolen pitää pulmusistaan, varpusiaan vaalivi.

  Pääsky löysi pesäpaikan, kyyhky kolon suojakseen.  Turvapaikan tiaisille  Herra näytti heikoilleen.  Suojana on poikueella, lehvät tosi viinipuun,  siell on linnun hyvä olla, siksi syttyy lauleluun."

                                                           Siionin Matkalaulusta.

Tuo jo lapsena opittu ihana laulu tuli mieleeni, kun ajattelin kesää ja muuttolintuja, joiden joukossa myös moni kotimaata kaipaava  Suomalainen matkustaa jälleen kotimaata katsomaan. Jospa me, kuin linnut ikään, jaksaisimme laulaa kiitosta Luojallemme, kaikesta siitä hyvästä mitä olemme elämämme aikana saaneet. Kiittää myös vastoinkäymisistä, jotka ovat painaneet lähemmäs Jumalaa, elämän antajaa ja avun tuojaa.

   "Et jaksais ilman ristiä, pysyä valvehella, vaan uneen synti pettävä, sua alkais vaivutella."

 Eilen kirjoitin tänne juttua eräästä tilaisuudesta, sen antamista ajatuksista, mutta se taas kerran meni sinne kankkulan kaivoon, kun oli netti yhteys katkennut. Sunnuntai iltana kävimme tilaisuudessa jona otsikoksi oli laitettu: "Jumala on toisen lainen."  Tarkoituksena pohtia sitä, että Jumala voi olla aivan toisenlainen, kuin mitä me kuvittelemme, että jokaisella voi olla erilainen kuva Jumalasta.

MITÄ HYÖTYÄ tällaisesta on ??  Raamatussa on sanottu millainen Hän on, kiivas ja rankaiseva , kaikkea syntiä ja pahuutta kohtaan, mutta rakastava ja armahtava isä, kaikkia katuvaisia syntisiä kohtaan.  Ei hän vihaa ketään ihmistä vaan odottaa jokaisen paluuta, joka on väärille poluille eksynyt. ja lupaa, ettei ketään hylkää, joka hänen tykönsä tulee.

Saakait siinä teologit ja muut viisaat tutkia, eivätkä koskaan selvyyttä saa, elleivät usko sitä mitä Raamattuun on kirjoitettu.  Raamatussa on kehoitus:

  " Usko ainoastaan, niin sinä pelastut, sinä ja sinun huonekuntas."