Näinhän se vanha sanonta kuuluu ja se pitää paikkansa joka kevät. Joskus kevään merkit ilmaantuvat jo aikaisin, mutta kesä tulee ajallaan vasta. Eilen oli sellainen takatalvi, että huh, lunta oli viitisen senttiä rapaisen tien päällä, aika raskas keli autollekin illan satoi silkkaa vettä. Aika näyttää milloin lopulta kevät ja kesä saavat yliotteen.

Se taitaa olla viidestoista päivä, lunta on pihassa paljon kestää monta lämmintä päivää ennekuin on piha haravoitavassa kunnossa, Nimittäin en syksyllä haravoinut pihaa ja sen näkee sitten kun lumet lähtee. Mutta kesä tulee ja sen Luojan linnut tietää ja muuttavat pikkuhiljaa kohti pohjoista. Kurkiperhekin saapui tuohon pellolle jokin päivä sitten, kolme niitä siinä on. Mustarastas siinä keikkuu ja odottaa jo varmaan herukkapensaiden marjoja nokkaansa nuoleskellen.

Ei oikein ole kevät into iskenyt, en tiedä iskeekökään?  Tomaatin siemenet ja jotain muuta kasvia olen kyllä kylvänyt, No tomaatin tainat kyllä kasvaa, ovat jo aika pitkiä, toinen asia on, tuleeko niistä koskaan satoa vaan odottaahan voi, kuluuhan se aika siinäkin.

Jospa se tästä vanhakin piristyy kun aurinkoiset päivät tulevat  toivottavasti tulevat pikapuoliin. No, onhan meillä ollut jo ihania keväisiä, aurinkoisia päiviä ei ole syytä valittaa. No nyt filmi pysähtyi kokonaan, taitaa olla paras lopettaa ja jatkaa joskus toiste. Hyvää sunnuntaipäivää vaan.