Taulu 009.JPG

"Tuo armon valkokyyhky, nyt viestin maailmaan." No, mikä viesti tässä lienee , kuka on tehnyt ja missä sitä en tiedä Pappa sen jostain huutokaupasta oli ostanut ja tykästynyt, piti saada se seinälle ripustaa. Minulla tuli vain ensimmäisenä mieleen mustasurma, kun oli niin tumma.

Mutta siinähän tuo on mennyt ja vaihtelun sanotaan virkistävän, tiedä häntä?  Kait se on vanhuus iskenyt mummoon kun ei osaa näille ulkoisille kuville ja kaunistuksille arvoa antaa, tyytyy samaan vanhaan. 

Niin huomenna on sitten Loppiainen ja niin päättyy tämä joulunaika, alkaa reikäleivät ja härkäviikot kuten vanhakansa sanoi. Tuohon vimpaimiin laitoin kuvan, kun sain yhdeltä tyttäreltä neljä kerää noita kirjavia lankoja ja yhdeltä pojalta lapastoiveen.

Kudoin sitten kahdet lapaset, että voi kokeilla kummat sopii, sitten aloin sukkaa kutoon, jos niitä joku vielä kaipaa. Itse en noita kirjavia juuri osta kun ovat sen verran arvokkaita..

aurinko 007.JPG

Mutta kevät tulee ja ilmat kirkastuu, näin komeesti aurinko paistoi hetken tuolta puiden ja rakennusten välistä. Ikkunan läpi ilman salamaa kuvasin. Luojan lupaukset ovat yhä voimassa hän on kerran luvannut aurinkonsa paistaa, niin pahoille kuin hyville. Siitä saamme itsekukin ammentaa voimaa myös tänä alkaneena vuotena 2015.