Nauru  Kyllä on ollut kylmät ja tuuliset ilmat, ihan on pitänyt talvisilla tamineilla kulkea. Hellassa piti tulta pitää, kun meni niin kylmäksi huoneet, eikä viitsi näin "Juhannuksen kesällä" keskuskattilaan tulia laittaa. Tuokio sitten ripsasi vähän vettä, tällä hetkellä yrittelee aurinkokin näyttäytyä, onhan ne viisaat luvanneet, että se rupeaisi lämpenemään. TOIVOTTAVASTI!

Niin toivottavasti, kun on suunniteltu lähteä kymmenes päivä ajeleen tuonne etelän suuntaan, siellä on kahdetkin kesäjuhlat, Vihdissä; lähetysyhdistys Kylväjän kesäpäivät ja Mäntsälässä Kansan Raamattuseuran, Sanan suvipäivät. Jos vaikka kävis molemmissa, kun ovat lähellä toisiaan,  No, matka on pitkä sinne täältä Pohojanmaalta, mutta asuntoautolla kulkiessa on se hyvä puoli, että voi ottaa vaikka nokoset välillä.

 Niin, ottaa jos ehtii, vaan kun se eläkeläisen aika on aina kortilla, aina on kova kiire, kun pitäis ehtiä sinne ja tuonne.  Jospa joskus opittais ottamaan reissut rennommin, jätettäis hätä ja hoppu kotiin.

 Kyllä se tämä Suomen kesä on lyhyt, onneksi vähäluminen. Olen mielessäni laskeskellut, että kun tulemme reissulta, on Juhannusviikko menossa, Toisena Juhannuspäivänä on yö ja päivä samanmittaiset, ja se tietää sitä, että päivä alkaa lyhetä ja yö pidetä.  Mutta toivotaan nyt, että ilmat tästä lämpii ja uimavedet myös, en tosin itse ole uimataitoinen, vaan moni muu odottaa lämmintä vettä.

 No näin aika on kulunut, vuosikymmenet vierineet, Juhannuksena tulee kuluneeksi 50 vuotta Konfirmaatiosta, kokoontuminen on joskus kesällä, ei ole vielä ajankohdasta kuulunut. Kohdallani on vain se ikävä puoli, että kävin Kansalaiskoulun naapuri pitäjän puolella, joten pitemmän ajan tutut ja kaverit kokoontuvat siellä, ovat kyllä käskeneet tulla mukaan.  Se rippikoulu porukka jäi vähän vieraaksi, muutamia tuttuja lukuunottamatta, Rippikoulua kun ennen pidettiin kaksi viikkoa syksyllä ja toiset kaksi keväällä ja meidän seurakunnassa oli vielä se malli, että tytöille ja pojille oli eriaikaan se koulu. Koululaisia kun oli siihen aikaan paljon. ei sopineet yhtä aikaa.