Uskonnonvapaus, mielipiteenvapaus, sananvapaus. onko ne tänäpäivänä vain kauniita lauseita jossain sopimuksissa,

 Uskonnon vapauteen haetaan jo rajoituksia oikeudessa, milloin alkaa  taistelu noista toisistakin aiheista. Kovalla vauhdilla haetaan rajoja, jopa yksityisen ihmisen mielipiteille  ja sille mitä kirjoitat ja tuot julki.  Jokainen tulkitsee niitä omasta näkökulmasta katsoen, kuka polittisen mielen mukaan kuka jonkin muun ,  Vain yksi totuus mahtuu  ja muut on väärässä.  Tänä aikana , kun sota riehuu  lähellä, ihmiset ovat peloissaan mitä vielä tulee. Kukaan ei voi tietää mikä on totuus, Sodan alussa  on ensimmäinen uhri "TOTUUS".

 Sotaa on monenlaista mailmassa, Taistellaan vallasta, monet haluavat olla  se tietävin ja viisain. tehdään henkistä väkivaltaa nostaen itsensä ylös ja painaen muita alas. Räikeillä ja hävyttömillä kommenteilla. Milloin joku nostaa syytteen  kunnianloukkauksesta, sitten varmaan alkaisi oikeustaistelu siitäkin pykälästä.

 Voi mailmaa pahennuksen tähden. Miksei ihmiset voi elää sovinnossa toisten kansa, Rikkaat, isot maat  haluaa hallita . Keksitään uusia porukoita ja niihin kiedotaan  kavereita , sitten porukaölla laitetaan pakotteita ja rajoitteita ja uhmataan toisia, kukaan ei anna periksi omista tavoitteistaan,    Näin on aina ollu ja näin tulee aina olemaan,  kun tää syntiin langennut kansa  ei opi  mitään .