kev%C3%A4tt%C3%A4%20011.jpg

Tämä paikka ja kukka rinnassa,, sanoi Sandra kun odotti Arvidya. Tämä nyt ei ole rinnassa vaan ikkunalaudalla ruukussa ja päivän aikana oli avautunut toinen yhtä kaunis kukkanen.    Tää on merkki siitä että on taas seikkailun jälkeen kotiin päästy.

Ei ne asiat aina mene kuin telekkarissa.  Aamulla lähettiin  "käväseen" tuossa naapuripitäjässä koneliikkeessä ja korjaamolla, viemässä traktorin osia  kunnostettavaksi ja tarkoitus oli palailla jälkiä pitkin takaisin ja poiketa yhdessä kahavipaikassa ja sitten erästä vanhaa naapuria ja tytärtään tapaamassa.

Mutta se meidän uskollinen palvelija Ducato päätti levätä vähän.  Ensin sitä korjattiin tienlaidassa, sitten korjaamon pihassa, päästiin noin kymmenen kilometriä ja taas lepotauko. No sitten hinauspalvelun autolla toiseen pitäjään korjaamolle ja lähettiin etsiin ruokapaikkaa, no tuttu paikkahan se oli.Sittenpä se selvisi ettei autolle ollut tehty muuta kuin katsottu ja säikäytettiin, että siinä voi olla sitä ja tätä ja vielä tuotakin ongelmaa.

Nyt ei enää voitu turvautua  autoliiton kuljetukseen, soiteltiin taas seuraavaan pitäjään pojalle ja hän tuli meitä hakemaan, mutta ottikin auton hinaukseen ja vietiin toiseen korjaamoon ja saatiin pojalta auto lainaan, eihän me autotta täällä pärjää, kaukana kaikesta kun asutaan

Että sellainen rengasmatka tuli tänään tehtyä, papalla jo sitten kiire kylätalolle kokoukseen. Perästä kuuluu, sanoi torvensoittaja, perästä kuuluu mikä on vika autossa.  Sanotaanhan sitä niinkin, että vaihtelu virkistää. Oli minulla sukkakujelma mukana  ja melkein siinä odotellessa terän kudoin