Kylläpäs on kaunis päivä, monien sateisten ja pilvisten päivien jälkeen, jatkuisi vaan pitempään. Taitaa olla tämä ainoa, sateet uhkaa, en tosin ole katsonut säätiedotuksia mitä ovat ennustaneet. Monenlaiset työt ovat maajusseilla huolena, puintia, ruiskutusta, perunakin on osittain pellossa.

 Joku kysyi tuossa muuanna päivänä, olenko jo juurikasvit korjannut talteen, vastasin että olen siinä onnellisessa asemassa, kun en keväällä kylvänyt, ei tarvitse korjatakkaan. No onhan sitä jotain tullut korjattua ja säilöttyä, mutta vähemmässä määrin kuin ennenvanhaan.  No, eilen tasauspäivän myyjäisistä ostin komeita punajuuria ja niitä on nyt pitänyt sitten keitellä. Tykkään punajuuresta joten ostin, kun oli tarjolla.

Kaikkea kuluu niin vähän kahdelta vanahalta, tuntui keväälläkin niin turhalta kylvää kaikenlaista tuonne peltoon, sit ne on huolena koko kesän, pitäisi kastella, perkata, harventaa, kasvattaa ne joilla on intoa enemmän. Syksyllä saa edullisesti ostaa, sen minkä tarvii. Mutta nautitaanpa nyt tästä kauniista päivästä.