Näin se aika kuluu, alkaa olla toukokuukin lopuillaan, Saimme jo nauttia ihan hellepäivistäkin, mutta sitten jäähtyi ja alkoi sateiset päivät. Sadetta todella maa jo kaipasikin ja onneksi täällä ei kuitenkaan lunta tullut kuten joissain paikoin on tullut. Kylvötöitähän nämä ilmat ovat tietysti haitanneet ja on ne haitanneet  mummelin matonpesuakin, tuolla ne sateessa odottaa poutaa.

  Mutta sateesta ja kylmästä huolimatta on saatu juhlaakin viettää, ensin oli äitienpäivä,

petari%20002.jpg

Esitin toiveen etteivät tuhlaisi rahojaan  kukkiin ja lahjoihin, orvokin pienen voi tuoda niin istutan ulos. Kertyihän niitä Orvokeita ja vähän muutakin,

petari%20003.jpg

Tällaisen uutuudenkin sain ja hyvää on.  

V%C3%A4in%C3%B6%2041.jpg

Viikkoa myöhemmin saimme olla mukana kastejuhlassa,  jossa pieni poika liitettiin Jumalan perheväkeen ja seurakunnan yhteyteen. Hän on meidän 27;mäs lapsenlapsi, Tuttu kirkkoherramme oli kasteen toimittamassa, kummit ja muuta sukua paikalla   hienossa juhlassa.

Vielä on jaksettu mukana kulkea ja nauttia nuorten elämästä, toivossa ollaan, että tulossa oleviinkin juhliin jaksetaan  ja toivossa odotellaan lisää neljättä polvea, kiva alku jo on. Mutta kaikki on Luojan kädessä elämämme päivät, terveys js voimat. Mutta hän on luvannut pitää meistä huolen jokaisena päivänä.

Sun rauhasi anna mulle, Elon vaiheet kirkastain.

En pyydä tyyntä tietä,Sun tahtosi tietä vain.

 

Isän silmä hellin valvo,Isän  rakkaus, johda, vie.

Oi, taivas kaukaa siintää, Se polku on armon tie.