Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Näin lauletaan siinä ihanassa  Suojelusenkeli laulussa. Näinhän se on, korpea jokainen joudumme kulkemaan tämän maisen vaelluksen ajan, milloin se korpi on koloinen, milloin vähän tasaisempi sen näemme päivän kerrallaan.  Ja se on hyvä, ettemme tiedä huomisesta vielä tänään.

 Ja onhan meille annettu ohje, ettei huolehtia huomisesta, sillä teidän taivaallinen isänne kyllä tietää mitä tarvitsette, Ja näin on huolen pitänyt jälleen vuoden, joka juuri alkaa olla loppumassa, jospa jaksaisimme kiitollisina katsoa mennyttä vuotta, että kaikesta on selvitty, taakse jäävät niin ilot kuin surun päivät. Monella on ollut sairautta,  monella rahan ja ruuankin puutetta, Luoja yksin tietää kaikkien surun ja tuskan mitä kuluneenakin vuonna on ollut.

 Toivon voimia ja uhrautuvaa mieltä itselle ja jokaiselle, että näkisimme lähimäisten tarpeet ja auttaisimme niin henkiseti kuin fyysiseti, avun tarpeessa olevaa. Näin kulki Vapahtajamme, tuo laupias Samarialainen, korpiteitä ja auttoi avuntarpeessa olevia, paransi ruumiillisia sairauksia, mutta ennen kaikkea vapautti ihmisiä syntitaakkojen alta. Ja sitä hän tekee tänäkin päivänä.

 "Tulkaa minun tyköni, kaikki työtä tekevät ja raskautetut, niin minä annan teille levon."     Oikein hyvää ja siunattua Uutta Vuotta 2011. Kaikille lukijoille.