Niin se kesä tulla tupsahti aivan yllättäin, pitkän kolean kevään jälkeen. Eilen oli Helatorstai  ja tosi lämmin, 25 astetta oli varjossa meilläkin lämmintä,  kun en ole mikään auringon "ottaja" koskaan ollut, niin ihan tuntui liiankin lämpimälle.

 Pikkutytöt olivat hetken hoidossa, niin touhuttiin ulkona, käytiin jopa "jäkäläkalliolla" tuolla metsässä, on se lapsille kiva kun on lämmin. He osaavat nauttia jokaisesta päivästä, elää siinä hetkessä, ei peläten huomista ja tulossa olevia sääskiä. Toivottavasti ei tule paha sääskikesä.  Nyt odotetaan vaan, että mustikan ja hillan kukinta onnistuisivat ja muutkin marjojen kukinnat, oisi se kiva poimia marjoja tulevaa talvea varten.

No niin, sinne se mummo jo hyppäsi huomiseen, ei pysynyt kauan               tässä hetkessä,  kannoin tuossa tomaatin ym. tainat ulos täytyy lähteä niitä vähän katsomaan ja osiin isompia ruukkujakin laittamaan. Päivä on taas tosi lämmin ja ruoho kasvaa kuhisten, kun aamulla tuli jokin ukkoskuuro ja antoi mukavasti vettä.