lapasia%20010.jpg

Eihän se talvi tavoittaan mene,  Paljon oli pakkasia ja nyt on paljon lunta. Koko talven lumet paikallaan, ei ole ollut niin voimakasta suvea, että oisi hanki laskenut.  Tuossa on huoneelle tuleva polku, kun ei iso linkotraktori  sovi sitä avaamaan- Itse olen sen päivittäin lapion kanssa puhtaana pitänyt jotta  pappakin pääsee potkukelkan turvin pannuhuoneelle. Hän on hoitanut lämmityksen.

Kyllä on linkomiehelle töitä riittänyt, laajat on auraus alueet pitkin kyliä mutta hyvässä kunnossa on sit tiet. Melkoinen "avo-oja" alkaa tuo polku olemaan, jos tulee  kunnon myräkkä niin on siinä työmaata. Sit pyydetään nuorisoa apuun.

Rauhaisaa on talvenaika ollut kun korona rajoittaa kulkemisia, varsinkin nyt on koronaa ympäristössä aika runsaasti. Jospa Luoja varjelisi ettei tuo tauti meihin vanhoihin iskisi kynsiään, vähän täytyy varoa.

eemilin%20kakku.4v%20001.jpg

Tammikuun lopulla saimme olla Eemil pojan synttäreillä, oli Eemil saanut upean kakun, mutta ei Hän sitä ehtinyt aloittamaan, oli niin paljon muuta hommaa. Mutta vieraat nauttivat muista herkuista.OONAN%20sukat%20005.jpg

aadansukat%20001.jpgaadan%20lapaset%20002.jpg

Onpahan ollut aikaa kutoa sukkia ja lapasia, kahdelle neitokaiselle kudoin Jonsukat ja lapaset mutta keltaisista ei tullut kuvaa otettua.lapasia%20003.jpg

lapasia%20006.jpg

 Siinä kaksiparia kalvostimia ja kaksiparia virkattuja lapasia. Ei osaa istua jouten, pitää olla aina jokin tekele.