Niin on, alkaa oleen jo puolessa välissä ja kauniita ilmoja on riittänyt, ennusteet kertoo niiden jatkuvan vielä useita päiviä. Aika näyttää miten käy. Hyvä on ollut kesantoja niitellä ja kyntöjä kynnellä. toivotaan vain, että ilmoja piisaa. Piisaahan niitä mutta kyntökelejä.

Pappa siinä taisi jo siirtyä pikkupuu hommiin, jäi keväällä vähälle teko.

tuija.kielosaari 011.JPG

Tässä taannoin oli se vanhusten viikko ja meidän kunnassa olivat kekanneet kutsua isovanhemmat yhdessä päiväkotilasten kanssa  viettämään yhteistä ulkoilupäivää. Oman kunnan kuuluisalle Leirintä paikalle, joka oli kunnostettu ihan nätiksi, risukot raivattu pois.Paljon Suomea olemme kiertäneet ja maisemia ihailleet, häpeäkseni täytyy tunnustaa, että tuo paikka on jäänyt aiemmin tutkimatta, sievä koskikin oli joessa.Kioskirakennuksen luona vain joskus "jätskillä" käyty.

tuija.kielosaari 019.JPG

Tässä nyt on se syksyn ensimmäinen kori, voi se olla tarkoitukseen liian iso, perästä kuuluu, odotan tuleeko pinemmän tilaus.

hesa 005.JPG

 Helsinkiin korin veimme ja vierailimme tyttären perheen luona. Oli silakkamarkkina viikko meneillään ja kävimme kauppatorilla. Myyjiä ja muuta väkeä oli tori täynnä, hyvä oli ilma kävellä ja katsella kaupunkia. Eihän meidän voimilla laajalti talsita, hitaasti ja välillä jossain istuskellen se matka kuitenkin taittui. Kyllä oli torilla komeita pöytiä,  monenlaiset marjat, syksyn hedelmät ja vihannekset, sulassa sovussa..