jukossa 030.JPG

Tiedätte kait jo tästä, mistä mummo haaveilee, no kesästä ja jos vaikka jossain ajeltaisiin. Caravaanarin jäsenkortti on uusi ja leirintäopas myös. Voisi vaikka alkaa tutkaileen uusia, ennen ajamattomia reittejä ja leiripaikkoja. Emme tee yleensä etukäteis suunnitelmia, otamma ja lähemmä. Useana vuonna on ensimmäinen reissumme suuntautunut kesäkuun alkupuolella Kylväjän kesäpäiville tai Sanan Suvipäiville.

 Nyt varmaan suunnitelma muuttaa muotoaan, on nimittäin tyttären pojan rippijuhla sinä sunnuntaina kun oisimme Raamattuopistolla. Mutta katsotaan mitä tehdään ja mihin mennään, kaikkihan on kiinni terveydestä, joten täytyy sanoa " jos Luoja suo ja terveys sallii. Kesää odotellen.

Retko 004.JPG

Otin pyräni varastosta ja aloitin ajelun. Kävin reilun kilometrin päästä postin hakemassa. Kyllähän se jalkoihin ottaa alkuun ja muuallekkin, mutta väliin kävelin ja väliin ajelin. Vastatuuli palatessa kiusasi, mutta pyöräilty on.

Tuossa postimatkalla on tuo" Retkon" kanava, siinä pysähdyin ja katselin, vesi vuolaasti virtasi vaan ei ole tulvan vaaraa. Usein on tie katkennut tuolla suoralla, kun ei kanava ehdi niellä kaikkea tulevaa vettä.