14.6.2017.katri%20ja%20annekin%20007.jpg

Näin olemme saaneet nauttia aurinkoisista ja lämpimistä päivistä, nyt on aika kylmä, pohjoinen tuuli, tuleeko halla yö?  Lyhythän on auringoton yöhetki, jospa ei halla ehtisi. Lyhyt on Suomen kesä, ensi viikko on niinsanottu juhannusviikko ja viikolla on jo kesäpäivän seisaus, joten päivä alkaa lyheneen. Tokihan kesää on jäljellä ja toivottavasti pitkään.

Viikonlopun aikana oli Kylväjän kesäpäivät raahessa  kovin vähän vain oli mahdollisuutta olla paikalla ja siksi yritin netin kautta kuunnella mutta huonolla tuloksella. Ei ole varmaa tuo nykytekniikka,  Syitä erittelemättä, olin pahoilla mielin tilanteesta, muitakin huolia ja murheita kun matkalla kertyy, joista virrentekijäkin laulaa:

 "Usein ahdistusten tiellä, Hämärissä kuljetaan.

Murheisina, niinkuin vielä. Jeesus oisi haudassaan.

Sielu kulkee yksinänsä, huokaa epäilyksissänsä.

Kunnes täyttää sydämen Läsnäolo Jeesuksen."

Lauantai iltana  tulivat mieleeni raamatun sanat,"Kiitä Herraa minun sieluni ja Kaikki mikä minussa on, Kiitä Herraa minun sieluni, äläkä unhota mitä hyvää hän on sinulle tehnyt, Joka kaikki sinun syntisi antaa anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi."

  Sehän on se tärkein asia. Ei nämä maalliset sairaudet kaikki parane, ei hän sitä tarkoita. Mutta niidenkin kanssa saamme turvautua häneen ja hän auttaa sen mukaan, kuin tarpeelliseksi näkee.