Näin se kevät keikkuen tulevi. Aamulla oli pakkasta hieman yli 20 astetta, mutta joutuin on laskenut, enää 9,2 astetta.  Laitoin tuossa tulet leivinuuniin jos jotain leipois ja paistais, ei kyllä malttais, kun yritän saada erilaisia koreja valmiiksi , niistä kuvia myöhemmin.  Kyllähän se leipäkin tarpeellista on joten uhrataan nyt siihenkin yksi päivä.   Tänään muuten kaksos pojat täyttävät 9v.  Huomenna pitäisi mennä onnittelu käynnille, meiltä kun jäi pikkusiskon synttäreillä käyntikin jostain syystä väliin.

Tuo murheellinen juttu josta aikaisemmin kirjoitin, on todella surullista, että täältä koneen sivuilta voi etsiä mitä vaan ja nuoret uteliaisuuttaan testaa, jopa juomia. Tehdään sekoituksia arvaamatta seurauksia. Eihän siellä sivuilla varmaan millään voi varmistua siitä, että aineet yhdistettynä olisivat turvallisia  ja onhan sinne voitu laittaa tarkoituksella myrkyttäviä ohjeita.

Surullista  mutta totta. Tämä maailma on kylmä ja kova, yllätyksiä täynnä.  Toivottavasti nuoret ottavat vakavasti tällaiset tapaukset,  ja etsisivät ilon elämään jostain muusta, kuin humalasta. Itsellä kun ei ole kokemusta  humalaisen iloista, niin uskoisin ,että selvänä eläminen on kuitenkin parempaa vaikkei se aina "ruusuilla" tanssimista olekaan.  Ainakin muistaa mitä milloinkin tapahtui ?  No nyt ei enää välttämättä kaikki uusi jää "päähän" mutta liekö tarpeenkaan.  Nyt puita uuniin lisää ja taikinaa hämmentämään,  Päivä kuluu, aurinko pilven takaa heijastaa.