Elokuun%20kuvia%202017%20050.jpg

Niin se on elokuukin lähes puolessa välissä ja ilma on kovin syksyinen, aurinko tosin paistaa vaan lämpöä jotain 15 astetta. Ukonilma joka eilen riehui eteläisessä suomessa ei tänne kuitenkaan tullut. Vähän oli yöllä vettä satanut.

 Kävimmepä papan kanssa taas suomea vähän kiertämässä, tuttujakin tapaamassa ja hilloja ostamassa. Neljän päivän reissulla ehti monta kirkonkylää nähdä ja kirpparia koluta, toivotonta hommaa, kun ei mitään tarvii. No, aina tulee jotain pientä kuitenkin ostettua..  Iisalmen ja Nurmeksen kautta Kuhmoon ja Vuokattiin. Kajaaniin, Paltamoon, Puolangalle ja siitä Pudasjärvelle.

Ennen Puolankaa oli viitta Hepoköngäs, sinnehän piti mennä kattomaan mitä siellä näkyy.

Elokuun%20kuvia%202017%20047.jpg

Tällainen sieltä löytyi, oisi pitänyt vielä kävellä 400 metriä niin oisi päässyt vastapuolelta katsomaan koko komeutta.Oli jo ilta ja kiire, kuten eläkeläisillä ruukaa, joten ei kävelty sinne. Jäipähän katsomista jollekkin toiselle reissulle.

Hillat vain oli aika hintavia, ei poimijalle vaan ostajalle. Ostimme suoraan poimijoilta. Tuo aloitus kuva on varmasti minille tuttu, tuossa tietää että koti lähestyy. Perjantai-ilta sitten kuluikin marjoja pakastaen, siihen pappakin haki reissun aikana kypsyneet mansikat.  Mitähän sitten, tänään oli lepopäivä, kävimme messussa ja sitten oli vieraitakin. Huomenna on arki ja monenlaista hommaa oisi edessä.