Hyvää viikon alkua vaan kaikille ja toivon rauhaa ja hyvää oloa itsekullekin. Viikon vaihde oli jälleen monenkirjava, jos niin sanoisi, eihän se minun elämääni täällä mitenkään vaikuttanut, muuta kuin ajatusten tasolla.

 Presidenttikin tuli valittua vaikka en äänestys prosenttia käynytkään nostamassa, moni muu oli myös jäänyt kotiin ja paljonko sillä äänestämisellä on merkitystä jos siellä käy  Aku ankan rekkarin kirjoittaan tai viivan vetäiseen. No äänestysprosenttiinhan sekin vaikuttaa.

Enemmän ajatuksia herätti tämä nuorten meno ja meininki,  missä on vika. Onko osa syyllinen televisio, videot ja  muut foorumit.  Jo yläaste ikäiset lapset ilmoittavat naamakirjassa olevansa parisuhteessa, pitääkö se ilmoittaa siksi, kun joku toinenkin on ilmoittanut, haetaanko sillä huomiota???

Onko niin, että lapset eivät saa kotona omilta vanhemmiltaan huomiota, tukea ja turvaa, niin sitä haetaan sitä hyväksyntää ympäristöltä, kuka milläkin tavoin.  Aikoinaan joku viisas neuvoi nuoria, että kavereita saa olla ja pitäisi jokaisella olla, mutta olla porukoissa eikä alkaa liian varhain kehdenkeskiseen seurusteluun ja muista erottautumaan.

 Niitä lapsuuden ja nuoruuden ihastuksia ja rakastumisia tulee ja menee,jokaisen pitäisi se ymmärtää, ja jokaisella pitäisi olla rakastava vanhempi kotona, jolle voi huolensa purkaa, joka joutaa kuuntelemaan.

Monesti näyttää siltä, että vanhemmilla on oma suu lähempänä, kuin kontin suu. Oma työ, omat harrastukset ja pyrkimykset vievät ajan ja voimat, vaikka ollaan kotonakin, ei huomata lasten hätää. Monet vanhemmat aivan kuin kerskuu sillä, kuinka omatoimisia heidän lapset ovat, ne osaa ja ne pärjää. Oppiihan ne pärjäämään, jos on pakko, luonto se on, joka tikanpojan puuhun vetää. sanoo sananlasku.  Mutta vanhempien, isän ja äidin rakkautta ja huolenpitoa ei mikään korvaa.  Ei tämä kylmä mailma siihen pysty, ei edes koulutetut hoitajat ja turvakodit, poikkeuksia tietysti on.

 Siksipä herätys vanhemmat ja antakaa lapsillenne se pohja ja perusta joka tulee Jumalan sanasta. Se on se pohja, joka hädän hetkellä voi tukea ja auttaa, kun tuntuu, että pimeys peittää maan eikä valoa näy.

 "Sä tunnut niin tutulta mulle, Oi enkeli armahin. Jos muistaisin missä ja milloin, Sun kasvojas katselin. Niin kehtoni äärellä ennen, Sä herttaisa hymyilit."

Tuo Enkeli ei ketään jätä vaan on valmis auttamaan jokaista, joka hänen puoleensa kääntyy.  Voimia nuorille ja vanhemmille toivoen.