Niin on, todella kaunis päivä jälleen mutta toivottavast ei liian tukala. Eilen olin papan matkas kyliä kiertämässä, kun hänellä oli jo aamu kahdeksalta omalääkärin vastaanottolla käynti, niin minä samalla otatin labrassa marevan kokeen. Se pitääki kysäsistä.   Sitten ajeltiin  jotain viisikymmentä kilometriä kaupunkiin jossa papalla oli palaveri erään ajankohtaisen asian vuoksi.

Minä kulutin aikaani isolla kirpparilla, vaikka toisaalta tuo tavaran paljous ällöttää sitä kun on niin valtavasti kaikki kirpparit pullollaan. Aina sieltä jotain pientä käteen tarttuu, joskus jokin vaate itsellekkin vaikka harvoin tarpeeksi isoa kokoa löytää ja olen niin kaavoihini kangistunut, ettei mikään nykymuodin vaate oikein miellytä.

Pääasiassa katselen sellaista mikä voisi miellyttää lapsia ja heidän lapsiaan, jonka viitsii heille ojentaa. Niin, oli eilen siis aika lämmin ainakin autossa, kun se parituntia seisoi tuulilasi aurinkoon päin siinä parkkipaikalla, ei tuulen värettäkään ollut joka oisi vähän ilmaa vaihtanut kun sivuikkunat avasin. Sittenhän sitä koneellisesti saa vaihdettua kun liikkeelle lähtee.

Näytti siinä jäätelö kauppansa tekevän, porukkaa istuskeli kioskin luona puiden varjossa nauttien. 

Kävin kasvihuoneella  kastelemassa ja naruttamassa papan lemmikeitä joita hän kävi puutarhalta hakemassa ja istutti.  Toivottavasti ei kylmät yöt yllätä. Ikkunoita pitäisi pestä ulkopuolelta, vaan taidan sen homman jättää vähän illemmalle ainakin noi aurinkoisenpuolen  lasit.