Päivä vain ja hetki kerrallansa, Tuo vanha, tuttu ja turvallinen laulu tuli aamulla mieleeni, kun uudenpäivän  alkajaisiksi kuulin ikävän uutisen.  Meillä on kuitenkin auttaja ja varjelija, varma ja luotettava, kuten jo raamatussa sanotaan, että ei hiuskarvakaan lähde päästä ilman Jumalan sallimatta.

Kaikki surut ja murheet on käsketty jättää hänen huomaansa, sillä Hän pitää teistä huolen. Se on vaikea  ihmismielelle, kun sitä haluaisi itse päättää asioistaan mieleisellään tavalla, virrentekijäkin on laulanut "Hän tietää avun, ajan parhaan ja neuvonsa on viisahin".  

Kristitylle ihmiselle on iso ilo ja lohtu se, kun on nuoresta saakka saatu kuulla Jumalan sanaa ja oppia virret ja hengelliset laulut, tarpeen tullen sitten sieltä muistista annetaan mieleen sopivia ja lohduttavia  "värsyjä".  Tyydy  sielu, Herran  tahtohon, siinä on vaikea läksy jokaiselle, mutta ei meillä muuta neuvoa ole , kuin pyytää että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi. Hän voi ruumiinkin sairaudet parantaa  hyviä lääkäreitä välikätenä käyttäen.