myyjiä 013.JPG

Näin se on jälleen yksi viikonloppu maista matkaa taivallettu, menoa ja touhua riitti vähän enemmän kuin kaipasikaan. Kahtena päivänä leivoin  leipää, limppua, nisua ja kakkujakin, oman perheen syötäväksi ja myyntinäyttelyyn myytäväksi. Kyllä se kotona kiviuunissa paistettu leipä on aina kysyttyä, enemmänkin oisi saanut olla. Rieskamestari en ole vaan tiesin, että niitä on eräällä kaverilla myynnissä samoin kuin ruisleipääkin.

Väkeä liikkui jälleen kivasti, arvat tekevät hyvin kauppansa ja samoin ruoka jota saa paikanpäällä syödä. Niin, olihan siellä sitten sitä tekemääni "huituvelliä". Nuorethan ei varmaan uskaltaneet maistaa, no en tiedä kun en ollut katsomassa. Monet vanhemmat ihmiset kyllä sanoivat tulleen lapsuusajan mieleen. Korejakin meni yllättävän monta kaupaksi ja uusia tuttavuuksia siinä sivussa.

Sitten iltasella vielä kävimme pojan tyttären kahdeksavuotis synttäreillä ja sieltä kotiin tullessa oli taivaanranta niin komee, vaan ehti jo vähän muuttua kun sain kamerani huoneelta haettua ja käveltyä tuonne avarammalle paikalle.

Menoa oli tämäkin päivä,  aamulla mentiin kotiseurakunnan messuun, kun oli uusien luottamushenkilöiden tehtäviin siunaaminen sitten kävimme kuuntelemassa MTK:n vaalipaneelia. Enpä ole koskaan paneleissa käynyt, mutta kertahan se on ensimmäinenkin.