Hyvää iltaa vaan kaikille, vuosi on lähtenyt kulumaan, ainakin toistaiseksi, rauhallisissa merkeissä ja hyvä niin. Rauhaahan sitä toivoo, niin pienessä kuin laajemmassa mittakaavassa, että ei mitään suurempia mullistuksia  tulisi, ei suurempia suruja ja murheita itselle, eikä läheisille.
  Oli tässä lauha jakso ilmojen suhteen, vissiin ne uudenvuoden suvet, joista vanhat ennen juttelivat, seuraavaksi sit odotellaan kynttiläsuvea joka on kynttilänpäivän aikaan. Kaikista ne niistä laskeskelivat, mistä aikaa sulliin vessiin, mistä kesän säätä. Nyt tulee kait aurinkoisia pakkaspäiviä, pakkanen ihan hyvissä lukemissa jos nyt pitää ennustukset paikkansa.
Mutta arvatkaapa mitä, mummo jo selasi uusimman caravan lehden kannesta kanteen ja unelmoi tulevan kesän reissuista, no ne on tietysti vain haaveita, ja toiveita että oisi terveyttä ja voimia ja aikaa, sekin kun eläkeläisellä on niin kortilla.
 No leikki, leikkinä. Katsoin Kylväjän sivuilta tulevan kesän  kesäpäivien pitopaikan ja sehän on Kauniaisissa, Raamattuopistolla.  Jos Jumala suo, niin sinne sit varmaan mennään, on samassa paikassa oltu  jokin vuosi sitten. Mitä sitten nuoriso keksii ja vieläkö he matkaansa huolivat, tai jaksetaanko.  Aika näyttää, ei kanneta murhetta vielä niin kaukaisista asioista, päivä kerrallaan.
No, hupinsa kullakin, mulla nämä haaveet.