Hyvää keskiviikko iltaa vaan, ei anneta hämärän masentaa, onhan meillä jokaisella senverran, harrastuksia, että toivonmukaan "tolpillaan" pysytään.

  Flunssahan tuo meinaa jo joitain ahistella, pappakin tuossa on rykinyt vaan kyllähän se yskä paranee, kestää rykien 14;sta päivää, lääkkeillä paranee kahessa viikossa.

 Eipä tässä tänään ole ihmeitä tullut tehtyä, jonkin verran kori päreitä ommellut ja yhtä aloittanut kokoamaan. Uuden sukan varren myös aloitin juuri äsken, se on niin kätevä kun istuu ja jotain töllöstä katselee. Ei sielläkään paljon katsomista ole, uutisia toistetaan aamusta iltaan samoja. Kilpailuja ois kiva katsoa vaan niitäkin on niin kovin vähän nykyisin, meitä kun ei aidolssit ja muut hömpötykset kiinnosta, joitain keskustelu ohjelmia tulee katsottua. Mutta kun ei tule luettua ohjelmalehtejä, niin ei tule katsottuakaan. Ja milloin niitä töitään tekis jos aina töllöä vahtais, hyvä jos ehtii joskus tänne kurkkaan ja jotain kirjoittaan.

 Päivällä kävin kävellen postilaatikolla, noin 500 metrin päässä, oli niin puhdas, uusi lumi peite tiellä muistui mieleeni sanat:

    "Oi jos oisit sydämeni, puhdas, niinkuin uusi lumi, kirkas kuni lähteen silmä. Niin jos oisit sydämeni."

    " Nyt uskossa mä katson, sua Jeesus vaivoissas ja asua myös tahdon, pyhissä haavoissas, jotka sä saanut olet, mun kurjan tähteni."