Päivä kait se jo on  vaan lyhyeksi jääneiden yöunien takia on pää pökkyrällä. Täysikuu oli jo viimme viikolla, mutta joku se valvotti meikäläistä. Kolmen aikaan katsoin kelloa ja sen jälkeen sitten nukahdin, mutta heräsin vanhan ajan mukaan ja odottelin  tovin ennenkuin lähdin puuron keittoon.

Monenlaista siinä hiljaisina tunteita ehtii miettiä ja kääntää kylkeä useamman kerran.  Käy lävitse viimme päivien tapahtumia, niin monenlaista mahtuu ihmisen elämään, vaikka piiri on pieni jossa pyörin, mutta se on jo iso nykymittapuun mukaan.  Monet synttärit ja muut kokoontumiset, ilot ja surut siihen mahtuu.  Samalla siinä pohtii ja suunnittelee tulevaa, on isäinpäivää ja joulua, valmistujaisia ja tupareita.

 Jospa sitä jälleen tulevana yönä nukuttaa paremmin, HYvää päivän jatkoa kaikille, ymmärtämystä toisia kohtaan vioista ja virheistä huolimatta, ei me täydellisiä olla, Toisen viat ja vajavaisuudet on vain helpompi huomata kuin omat. Jokaisella on oma polkunsa kuljettavana ja se ei meidän ikäpolvella ole ollut "ruusuilla"tanssimista.  Opetukset ja ohjeet olivat toiset, mutta kaiken perusta oli usko ja luottamus Jumaan ja Raamatun neuvoihin.

Valitettavasti tästä perustasta on luisuttu kauas,