Lauantai iltaa vaan, huomenna on sitten se isänpäivä. Tästäkin joku pakinoitsija eräänä aamuna telkkarissa marisi, että miksi äideillä on äitien päivä ja kauniina keväisenä sunnuntaina. Isillä on yksikössä, isänpäivä, synkällä syksyllä.  Mitähän tuohonkin sanoisi, miksi kaikesta pitää valittaa. Minulle oisi aivan yksi lysti vaikka vaihdettas päiviä, pitäisikö tehdä esitys jonnekin , että vuorotellaan. Minusta on ihan sama, laitanko porukalle ruokaa ja juomaa, syksyllä vai kesällä, sama työ siinä on, sama ilo ja puheen sorina kun iso joukko on koolla, ehkä neljäkymmentä potunsyöjää on huomennakin paikalla. Ja se on se ilon aihe, aina ei kaikilla ole mahdollisuutta päästä, ja sekin pitää hyväksyä ja ymmärtää. Kaikki ovat perheellisiä, jokaisella omat menot ja lasten harrastukset.

Näin se on, mutta kiitollinen olen, että lasten ja lastenlasten perheet uskollisesti tulee paikalle, olipa kysymys mistä tahansa, aivan tavallisesta sunnuntaista,

 päivän olen jotain leipoa rätännyt ja  nyt lämpiää sauna. perunoita meinasin vielä kuoria huomista varten, Hyvää illanjatkoa vaan.