Niin se on taas maanantai, viikonlopusta hengissä selvittiin.  Australian serkku  miehensä ja pienen Tommi poikansa kanssa tulivat ja kuten edellä kirjoitin , tuli paljon serkkujen perheitä ( lapsiamme) heitä tapaamaan. Kyllä siinä kahvia kului ja perunat maistui.

  Kaikilla Luojan kiitos on työtä ja ruokaa omissa huusholleissaan, mutta on se niin että vaikka se mummon ruoka on aina lähes saman kaavan mukaan valmistettu Reilusti lihaisaa kastiketta, perunamuusia, koko perunoita siihen normaalit lisukkeet ilman mitään eksotiikkaa,  Kaikilla on kiire syämään, porukalla naurettiinkin, että on kuin kaikki ois olleet nälissään.

 Porukka on oppinut vuosien saatossa systeemit, kun yksi poistuu pöydästä, niin siihen tulee joku tilalle. Olemme aina uusille tulijoille sanoneetkin, että pitää pitää itse "suustaan" huoli, Eihän isossa joukossa ehdi pöytää jokaiselle erikseen kattamaan ja jokaista erikseen kehoittamaan . Kahvia pitää olla aina termareissa, sitä keittää kuka ehtii ja sitä juo jokainen silloin kun mieli tekee.  Näin toimii meillä ja sopu on säilynyt, en tiedä onko joku kokenut jäävänsä mopen osille, jos on eivät ole rohjenneet sanoa.

 Nyt on tosi kaunis aurinkoinen lokakuun päivä jatkuis vaan jonkin aikaa, ei ne sateet kovin kivoja ole, mutta tarpeellisia nekin.