lunat%2Clunta%20004.jpg

Lauantaiaamun  auringonnousua  ikkunanläpi kuvattuna.  Oltiin viikonloppuna  kylätoimikunnan jjärjestämällä, perinteisellä  virkistysretkellä. Kahden vuoden koronatauon jälkeen, oli toiveet ja odotukset korkealla.  Olemme  vuosia näitä retkiä tehneet  ja tottuneet  hyvään ruokaan ja  "rauhaan ja rakkauteen"  

 Aina on otettu ryhmätarjous edeltä ja sovittu sopivaksi katsomamme paikan kanssa aika ja noin väkimäärä.   Oltu useimmiten tyytyväisiä. No, tavallaan tyytyväisiä reissuun nytkin vaikka valittamisen aihetta oli runsaasti.

 Onko korona-aika ajanut ahtaalle  tuonkin alan yrittäjät, laitetaan mahollisimman halpa tarjous jolla saadaan  ihmiset kiinnostumaan,   Totuus sitten paljastui perillä    Aamupalahan oli  ihan hyvä, mutta päivällinen ei nastannut lainkaan odotuksia ja syy siihen oli, että olivat tehneet niin edullisen tarjouksen,, ettei sillä hinnalla voinut   parempaa tarjota.. Pöytiin tarjoiltiin,  ei ollut  mahollisuutta lisään. No  kauppahan kävi, kun lapset ja muuväki tarvi lisä ruokaa, pizsa ja  muu kauppa kävi. 

Toinen kauheus paljastui, josta ei etukäteen kerrottu mitään,.  , paikalla oli valtakunnallinen karaokelaulukilpailu  tapahtuma, Niin hirvee meteli  päivällisen aikaan  ettei mitään mahollisuutta keskusteluun  pöytäkavereiden kanssa.  Lapset piteli käsiä korvillaan   Kyllä he  huomautuksen jälkeen lähimmän ämyrin  sammutti, mutta eihän se paljon ääntä vaientanut..

Oppia ikä kaikki, on vanha sanonta ja niin opittiin tästäkin reissusta, että ei auta luottaa halpaan tarjoukseen, on otettava selvää mitä siihen kuuluu. Tässäkin tarjouksessa oli lueteltu puolihoito, kylpylän ja kuntosalin käyttö, kuten on aina ollut samat luettelot. .