"Järki se mullaki pääkopan täyttää, vaikka omasta eestä en hoksaiskaan." En tiedä mikä höpötys se tuokin lause on, tulipahan vaan mieleen. En ole poliitikko, enkä ole ruukannut pahemmin kantaa ottaa, sillä jokainen vastaa omista puheistaan.

Nyt kun on viimeinen taistoviikko menossa ja joka tuutista tulee mainosta, toinen toistaan paremmista ehdokkaista, valitse siinä sitten. Eikö vallalla olevilla pitäisi tekojen puhua puolestaan, vai eikö ole niitä hyviä ja myönteisiä tekoja.Siltä se kyllä on viimme aikoina näyttänyt, että vikaan on menty. Pääministerikin vain uskoo, että Ruotsi ja EU; maat auttaa kun hätä tulee. Saakait sitä toivoa ja uskotella kansalle ja itselleen, kun ensin hämmennetään asiat tarkoituksella. Nuoruuden innolla,  halutaan näyttää, että me tässä ollaan viisaita.

 Kyllä se vanha sanonta käy toteen tänäänkin, kun toiselle kumartaa, niin toiselle pyllistää. Ja tätä on nyt tämän hallituksen toimesta harjoitettu urakalla. Tälläkin hetkellä on UTISSA menossa harjoitukset jossa on mukana Amerikkalaisia sotilaita. Onko siis mikään ihme jos Venäjän koneet lentelee  ja seuraa tilannetta.  Ketä Haglundi ja muut sitten syyttää jos Suomi joutuu taistelukentäksi idän ja lännen väliin.

Minkään vallassa olevan puolueen edustajat eivät uskalla sanoa mitään suoraan ja rehellisesti, kierretään kuin kissa kuumaa puuroa, jotta saataisiin kannatus nousemaan ja päästäisiin vallankahvaan.   Kalluppien kärjessä keikkuu itsevarmana  Keskusta, aika näyttää kuinka kiitosta satelee vaalikauden lopulla, onko Suomi tullut kuntoon.

Kannattaisi varmaan kuunnella pieniäkin puolueita  ja ottaa onkeensa, he uskaltavat sanoa missä on vika ja mitä pitäisi tehdä.

"Ihminen päättää, Jumala säätää." näin on, mutta meitä on käsketty viemään kaikki pyyntömme ja toiveemme  Taivaallisen isämme eteen,  hän on luvannut kuulla ja auttaa.  Mitään ei tapahdu Jumalan sallimatta, sellaiset päättäjät, kuin kansa on ansainnut.