Niin tän läppärinkin kanssa, vaikka en innokas opiskelija olekaan tämän koneen suhteen. Minulla on tuossa hyllyssä ollut kauan cd-levy, en ole sitä koskaan kuunnellut vaan nyt sen laitoin tähän koneelle ja huomasinkin, että voin kirjoittaa, selailla ja silleen ja tuo  levy soi taustana.. Levyn nimi, niin usein lapsi opettaa, on kaunista lasten laulua ja niin hyviä sanoja että todella opettaa jos vain meillä olisi kuulevat korvat ja kätkevä sydän.
Lapsi opettaa omalla elämällään ja käyttäytymisellään, meitä hätäileviä ja huolehtivia aikuisia. Kuinka rento ja huoleton on pieni lapsi, kun on turvallinen syli ja ruokaa silloin kun nälkä yllättää, ei niitä huomisen huolet paina. Taivaallinen isähän on luvannut, että kullakin päivällä on omat murheensa ja hän on luvannut linnuistakin huolen kantaa, eikö sitten meistä luomistaan ja lunastamistaan ihmisistä.  Pois olemme poikenneet oikealta tieltä ja kelvottomiksi käyneet, mutta meillä on lunastus ja syntien anteeksi antamus hänen verensä kautta. Tuossa juuri lapset laulaa, kuinka kansa esteli lapsia menemästä lähelle Jeesusta, mutta Jeesus kielsi, ettei heitä saa estellä. ja sulki heitä syliinsä. 
 Samoin on meillä aikuisilla lupa tulla lähelle Jeesusta ja hänen ristiään, Vain siellä on lohtu syntisellä ja virvoitus  ajan murheiden keskellä.