Olivia 012.JPG

Ystävä, sä lapsien Katso minuun pienehen.

Minne käynkin maailmassa, sinä olet hoitamassa.

Onni täällä vaihtelee  Taivaan Isä suojelee.

Näin saamme uskoa ja toivoa tämänkin pienokaisen kohdalla, jonka kastetilaisuudessa saimme eilen olla mukana. Kastemekko oli jo pois riisuttu , mutta Jeesuksen ristin merkit jäi otsaan ja rintaan. Kuten kastepappi vakuutti, että ne pysyvät pesusta huolimatta, eivät kulu pois iän myötä. 

Vanhempansa, olivat suvulta salaa ottaneet siviilivihkimisen jo toistavuotta sitten, mutta halusivat avioliitolleen kirkollisen siunauksen.  Kutsuivat suvut ja läheisensä kotiinsa juhlimaan yhdessä heidän kanssaan kahta juhlaa. Tupa oli laitettu istuimia täyteen ja kuin kirkossa ikään ja niin kaikille paikka löytyi. Pienetkin vieraat jaksoivat istua  ja kuunnella .

Kovasti oli työtä tehneet ja kahvipöytä laitettu herkkuja täyteen,  kaiken lisäksi, pihanpoikki vauvan mummolaan ja siellä  kahdenlaiset perunakeitot tarjolla  vapaasti nautittavana, kukin omaan tahtiin.  Lämmin ja kotoinen juhlahetki.

 Toivon vain heille ja kaikille muillekkin läheisille, terveyttä ja voimia elämän matkalle. Ilot ja surut siellä jokaista kohtaa, niiltä ei kukaan pakoon pääse,  Jumalan armon avulla ja siipeinsä suojassa, olemme kuitenkin turvattuja.