Niin se matka jatkuu vanhaan malliin, yksi kova pala on taas ohitettu, päivä kerrallaan elellään ja katsotaan mitä tuopi tullessaan.  Eihän me terveen nimellä kulkevatkaan tiedä huomisesta päivästä, eikä ole tarpeenkaan. Taivaallinen isämme on niin viisaasti asiat järjestänyt ja sanonut, että kukin päivä pitää murheen itsestään.  Käski katsoa taivaan lintuja, eivät ne kylvä eivätkä leikkaa ja kuitenkin ruokansa niilläkin on.

Tosin hän vähän meitä moittii siitä, että miks et tahdo oppia siitä, miks niin olet uskomaton,  Sä jalompi lintua lienet, miks Hän joka muistaapi pienet, ois sinusta huolimaton.  Vaikka kuinka taitavia lääkärit ovat, rajansa on heidän mahdollisuuksillaan, vaikka isokin leikkaus onnistuu, on aina vaara jälkiseuraamuksista, ja niitä ei voi kenenkään kohdalla edeltä tietää.  Siksipä kannattaa aina harkita, mikä kannattaa tehdä ja mikä jättää tekemättä.  Aina  ei tietysti ole vaihtoehtoa ja mikä siinä niin vaikeaa on, on se että potilas itse joutuu sen lopullisen päätöksen tekemään, tehdäänkö operaatio nyt vai sitten kun on pakko. Ymmärtäväinen ja keskustelutaitoinen lääkäri on tietysti arvokas asia, siitä saimme eilenkin kokemusta, hän oli valmis kertomaan ne huonotkin puolet ja antamaan potilaalle vaihtoehdon, todeten, että hehän kyllä saa ihmisen ympäripuhuttua jos he haluaa.  Kiitos vaan hyvälle kirurkille.

  Ehkä tuollaisen ison koulutus sairaalan lääkäreillä on mielen kiinto jo opetus mielessä, saada tehdä harvinaisia isoja leikkauksia,  mutta sehän ei saa olla peruste,varsinkaan kun ei edes lääkärit pysty sanomaan kumpi on parempi vaihtoehto elämää eteepäin ajatellen.  Sen kyllä tiedän, että huolta  ja ressiä ois tullut rutkasti lisää,  mutta nyt eletään tätäpäivää.

    Mua siipeis suojaan kätke, Oi Jeesus Herrani.  Suojassas suo mun olla,  Jos kuinka kävisi.  Sä kaikeks tule mulle, Valollas neuvoillas.  Suo joka päivä elää, Mun yksin armostas.

  Suo anteeks kaikki synnit, Puhdista verelläs,  Luo minuun uusi mieli, Pyhitä hengelläs.  Ja meidät, suuret, pienet Sun sulje suojahas. Yö rauhainen suo meille, Oi Jeesus laupias.