Se on tämäkin viikko jo ehtinyt torstai-iltaan. Vaihteeksi on ollut vähän kuivenpi ilma, aurinkokin väliin näyttäytynyt. Eilen oli ihan normaali markkinapäivä naapuri kaupungissa, satoi ja tuuleskeli, ei kuitenkaan tullut räntää, kuten usein noilla markkinoilla tulee.

 Tänään lämmitin "ison" uunin ja leivoin leipää ja pitkästä aikaa myös "etelänleipää". Toisinsanoen ranskanleipää.  Kaalilaatikon ja omenapaistoksen myös tein ja olenpa jo kaalilaatikon syönnin ALOITTANUT.  On se niin hyvää ettei malta olla ja odottaa, että vähän jäähtyisi.Kävinpä syömässä lisää, että jaksaa istua ja miettiä mitä kirjoittaisi.

Tuossa päivällä postin mukana tuli Lähettäjä lehti, siinä mainittiin pyhäinpäivästä ja kynttilöiden sytyttämisestä.  Oli kuin shokki, kun tajusin,että meidänkin rakkaan läheisen nimi luetaan ja kynttilä sytytetään hänenkin muistolleen. Näin se todellisuus tulee eteen, ei voi mitään.

 "Nyt kunniassa suuressa He ovat taivaan riemusa, He saaneet on jo autuuden, Perintöön päässeet pyhien. Jumalan lasten joukkohon, Luo valittuin he tulleet on.

Suo, Jeesus, meidän taivaassa Myös heidän kanssaan riemuita. Ja katsella sun kasvojas Ja veisata sun kiitostas. Vie itkun jälkeen ilohon. Ylistys sulle olkoon.