Aika lailla tollo olo on, ei paljon älli pelaa. Ajatukset pyörii siellä sun täällä. Luin eilen illalla, uutta blogia, en vaan laittanut muistiin, siinä nuori tyttö oli kirjoittanut ensimmäisen kirjoituksen, purkaakseen tuskaansa joka tuli siitä, että koulukaveri teki itsemurhan.  En tiedä onko kysymys samasta henkilöstä, jonka kuolemaa itse olen viimepäivinä ajatellut ja surrut. Voimia heille joita asia koskee.

Miksi ??. Siinä kysymys joka nousee mieleen tällaisissa tilanteissa varmaan jokaiselle.  Onko lapset todella kasvaneet niin koviksi ja tunteettomiksi, ettei kiusaamisella ole mitään rajaa. Eikö tämänpäivän nuoriso osaa kohdistaa asioita itseensä ja kysyä, miltä minusta tällainen tuntuisi.  Kuinka opettajat ja vanhemmat huomaisivat ajoissa ja myös puuttuisivat asioihin.

Kyllähän me itsekukin, osaamme huolemme ja murheemme kätkeä, niin ettei sivulliset pääse niitä näkemään, eikä siten auttamaan. Pidämmekö kaikessa itsemme niin huonoina ja syyllistämme kaikesta itseämme.  Jossain vaiheessa kattila kuohuu yli, oisi hyvä kun oisi silloin turva, jokin niin läheinen jolle voisi tuskansa  purkaa ja ennenmuuta oisi turva Jumalassa, nin , että voisi huutaa avuksi Taivaallista isää. Hän on luvannut auttaa jokaista joka hänen puoleensa kääntyy.  Moni on saanut sieltä voimaa kestää kiusojen ja murheitten keskellä.   Jumala yksin tietää jokaisen tuskan ja hänen sallimuksestaan kaikki, pahakin, tapahtuu. Ja hänen huomaansa saamme jättää pois menneet, hän yksin on elävien ja kuolleiden tuomari. 

  Jättäös Jeesukselle  Itsesi kokonaan! Hän sulle täysin määrin

Tarjoopi armoaan, Jättäydy Jeesukselle,  Sulle se onnen tuo,

Herralle haluisesti Sielus ja ruumiis suo.

Jättäös Jeesukselle   Itsesi kokonaan! Kenkään ei niin voi auttaa,

Korjata omiaan,  Jättäydy Jeesukselle Riemuines, murheines.

Syömmesi rakkaus anna  Yksin sun Herralles.

Jättäydy Jeesukselle  Nyt, kun viel  aikaa on!  Sua Hän ei koskaan heitä.

 Liitto on loputon. Jättäös Jeesukselle  Itsesi kokonaan !

Hän sulle täysin määrin  Tarjoopi armoaan !

SML;266. edellinen painos.