lokakuu 003.JPG

Kauniin kesän - syksyn tuotoksena ruusupuskat loistaa punaisina ja valkoisina, oli kaunis näky, liekö viikolla olleet pakkasyöt kukat tuhonneet.

lokakuu 001.JPG

Oman pihan syyreeniä ja muitakin pensaita vähän leikellessä en tätä vielä raaskinut katkaista, odotan kun lehti varisee pois. Monta tuulista ja koleaa päivää on ollut ja vanhaa on meinannut paleltaa. Ei hätä kuitenkaan ole tämännäköinen, eilen pidin uunissa tulta, olipa aamulla kivan lämmin tupa niinpä polttelin taas vähän puita niin on sunnuntaina lämmin aamu.

Seitsemää astetta mittari näyttää ulkolämmöksi, ei vaan ole vielään keskuskattilan lämmitystä aloitettu, se kun aikoinaan tuonne navetan yhteyteen laitettiin, menee lämpöö hukkaan aika lailla.

Oisi tuolla ulkonakin mummolle hommia vaan kovin hitaasti puut puhdistuu,  letiä kyllä oisi jo kärrytolokulla mut katotaan nyt ja nautin tuvan lämmöstä, kudon sukkaa ja lapasta. Eilen yksi ystävä pariskunta kävi hakemassa tomaatteja ja toivat lankakeriä, vähän erikoisia, kaippa saan joltain vinkkiä mitä niistä  kannattaisi neuloo.

lokakuu 005.JPG

Tässäpä viimeisimmät tekeleet,  seitsemänveljeksen langat tietää, että niistä saa kestäviä sukkia.